Europe Today -hankkeen blogissa opiskelijat ja henkilöstö jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät viikosta kahteen viikkoon ja ne toteutetaan lukuvuosina 2018-2020. Projekti on Erasmus+ -ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyönkeskus CIMO.




perjantai 1. marraskuuta 2019

Perjantai on täällä pyhäinpäivä. Melkein kaikki paikat ovat kiinni paitsi osa ravintoloista on auki.
Eilen illalla kaupunki täyttyi juhlivista ihmisistä naamiaisasuineen.
Kävimme tänään yhdessä ruokailemassa. Alamme valmistautumaan kotiin lähtöön.
On hienoa, että saimme kokea tämän Erasmus+ -vaihdon. Espanjalaiset ovat leppoisia ihmisiä, olemme viihtyneet hyvin ja saaneet monenlaista uutta kokemusta ja asiakas oli kovin tyytyväinen työhömme.
Kaikki opiskelijat ovat osallistuneet blogin kirjoittamiseen, osa vaan ei ole päässyt omilla tunnuksilla kirjautumaan bloggeriin.



Tällä kertaa työ oli ulkomaalausta, ei määrällisesti suurta, mutta rajausta sitäkin enemmän. Maalaus olosuhteet oli poikkeuksellisen lämpimät meille, uutta oli myös rengassiveltimien käyttö.
Kun maalaustyöt oli tehty, meille jäi aikaa tutustua koulun muihin tiloihin, joita olikin eri rakennuksissa. Yksi niistä oli kaksi vuotta vanha hirsirakennus; tuoksui kotoisalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti