Europe Today -hankkeen blogissa opiskelijat ja henkilöstö jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät viikosta kahteen viikkoon ja ne toteutetaan lukuvuosina 2018-2020. Projekti on Erasmus+ -ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyönkeskus CIMO.




sunnuntai 24. marraskuuta 2019


Hotellin alakerrassa olevasta ravintolasta, White Goose, tilasin tällaisen annoksen: lämmin toast, ranskikset, salaattia ja maissia.








Edinburgin linnan lähellä olevasta Amber ravintolasta sain kaipaamaani Haggista. Ravintolan Haggis annos oli vähän hienostuneempaa. Haggis maistui vähän maksalaatikolta, mutta siinä oli paljon pippuria. Päällä oli perunamuusia ja kastiketta.

Haggis on skotlantilainen perinneruoka, joka paistetaan lampaan mahalaukussa. Täytteenä on yleensä kaurahiutaleita, lampaan maksaa, keuhkoa, sydäntä ja ihraa, sipulia, mausteita ja suolaa.








Edinburghissa seinätkin ovat täynnä kukkia.






1 kommentti:

  1. En tiennyt, että haggis voi näyttää noin hyvältä. Ja onpa muuten upeasti koristeltu seinä.

    VastaaPoista