Europe Today -hankkeen blogissa opiskelijat ja henkilöstö jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät viikosta kahteen viikkoon ja ne toteutetaan lukuvuosina 2018-2020. Projekti on Erasmus+ -ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyönkeskus CIMO.




keskiviikko 20. marraskuuta 2019

4 päivää Skotlannissa

Maanantai alkoi hotellin aamupalalla ja siitä suunta taksilla Kingswayn kampusta. Ensimmäisenä meille näytettiin paikkoja koululla ja meidät ohjattiin luokkaan. Ryhmäydyimme ja sen jälkeen meitä odotti koulutehtävät. Koulupäivän jälkeen haimme paikalliset bussikortit ja sen jälkeen menimme syömään Nandosiin. Ruoka oli erittäin hyvää ja annoin hyväntekeväisyyteen 10£. Ruuan jälkeen menimme Retail Parkkiin ja siellä oli paikallisia mega halpahalleja, 5 Suomalaista sekosi siellä. Ostimme kaikkea turhaa krääsää ja nauroimme paljon. Sen jälkeen yksi meistä halusi Tescon isompaan markettiin ja matkustimme bussilla edestakaisin. Bussikuski nauroi meille kun sekoilimme meidän uusilla tavaroilla. Takaisin hotellille ja nukkumaan.

Tiistana Kingswayllä meille annettiin tehtäväksi tapahtumatuotanto ryhmätehtävä. Iltapäivällä menimme taksilla Gardyine kampukselle. Gardyinessa autoimme Joonan kanssa paikallisen kaupan järjestelyssä ja kantelimme paljon tavaraa. Koulupäivän jälkeen menimme Nether Inn pubiin ja söin maittavat ReggeeReggee burgerin. Takaisin hotellille ja huominen päivä on vapaana koulusta.


Keskiviikko alkoi varhain. Lähdimme V&A museoon ja siellä oli siisti "Hello Robot" näyttely. Näyttelyn jälkeen menimme alakerran kahvilaan juomaan kupin kuumaa. Kahvilan jälkeen menimme RSS-Discoveryn näyttelyyn ja se oli erittäin kiehtova. Meillä kesti siellä yllättävän pitkään, koska kaikki viihtyivät siellä ja olivat kiinnostuineita näyttelystä. Näyttelyn jälkeen menimme syömään hotellin viereiseen ravintolaan. Syönnin jälkeen menimme sekoilemaan kaupungille ja metsästämään lisää halpahalleja. Löysimme, yhden.... Löysimme toisen.... Kolmannen... ostimme taas kaikkea turhaa hauskaa krääsää. Nauroimme ja meitä ei edes hävettänyt. Tämän jälkeen takaisin hotellille kirjoittelemaan blogia. Tästä varmaankin suoraan sänkyyn ja huomenna aikainen herätys kouluun.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti