Europe Today -hankkeen blogissa opiskelijat ja henkilöstö jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät viikosta kahteen viikkoon ja ne toteutetaan lukuvuosina 2018-2020. Projekti on Erasmus+ -ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyönkeskus CIMO.




sunnuntai 17. marraskuuta 2019

2 päivää Skotlannissa

Lähdettiin eilen iltapäivällä Helsinki-Vantaa lentokentältä suuntaamaan Brittien saarille. Laskeuduttiin noin viiden maissa Heathrowin massiviselle lentokentälle. Hyppäsimme lentokentän bussiin ja suuntasimme terminaali 5:sta. Lento Ediburghiin lähti piakkoin ja juoksimme lentoportille vauhdilla. Lentokone oli täysi ihmisistä ja tunnelma oli erittäin tiivis. Vaihtolento oli erittäin lyhyt. Otimme Edinburghista ratikan hotellille. Hotelli oli upea ja huoneet olivat tilavat. Menimme paikalliseen pubiin "Platform 5" ja tilasimme ruokaa. Minä tilasin kokin erikoisburgerin ja ai että kun oli hyvää. Mahat täyteen ja hymy huuleen, vielä Tescon kautta ja päätä tyynyyn.



Seuraava aamu lähdettiin Edinburghista asemalle Dundeeta kohti. Junamatka oli mukava ja maisemat olivat upeita. Pääsimme Dundeehen ja meidän hotellihuone ei ollu valmis, joten suuntasimme kiukkunälässä metsästämään ruokaa. Päädyimme paikalliseen opiskelija pubiin ja siellä tilasin fish & chipsit, elämäni parhaat sellaset. Söin paljon, söin muidenkin ruuat. Sen jälkeen mentiin Tescon kautta hakemaan pientä jälkiruokaa. Hotellihuone oli valmis ja se oli ihan hyvä meille, seuraavalle kahdelle viikolle. Taas Tescoon hakemaan paikallisia herkkuja... ostin taas ruokaa itselleni, kyllä syön paljon. Nyt meillä oli tapaaminen hotellin aulassa ja päästiin kirjottelemaan koneella vähän blogia. Joona ei pidä siitä, että kirjotan kuulemma "romaania". Se tältä päivää, päätä tyynyyn ja vintti pimeeks.







 



















1 kommentti: