Europe Today -hankkeen blogissa opiskelijat ja henkilöstö jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät viikosta kahteen viikkoon ja ne toteutetaan lukuvuosina 2018-2020. Projekti on Erasmus+ -ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyönkeskus CIMO.




perjantai 4. lokakuuta 2019

Palmanova to 3.10.2019

Palmanova

Vierailimme Esmentin Palmanovan ravintolassa. Ravintola sijaitsee ulkomaalaisten pitkäaikaisturistien suosimalla Palmanovan alueella. Arkisin tarjoilla on aamiaisbuffet sekä lounas. Paikalliseen tapaan päivällinen syödään n. klo 22, jolloin dual training työntekijät ovat jo kotona. Arkisin heillä on myös varattavana kokoustila. Viikonloppuisin tila on ruokailioiden lasten käytössä, jotta vanhemmat voivat aterioida rauhassa. Osa ravintolasta voidaan myös varata juhlakäyttöön, etenkin viikonloppuisin.

Iltapäivällä vierailtiin Esmentin vanhassa kaupungissa sijaitsevassa ravintolassa, josta on myös mahdollista ostaa Esmentin valmistavia tuotteita kuten hilloja ja leivonnaisia kotiin.

Perjantai menee paluumatkaan.

Loppuyhteenvedoksi voidaan todeta, että matka oli hyvin antoisa. Ehdotammekin ainakin Telmalle mahdollista opiskelijavaihtoa. Toinen potentiaalinen ryhmä voisi olla audiovisuaalisen puolen opiskelijat. Weylerissa oli myös pienimuotoista videokuvausta, jota hyödynnettiin Esmentin markkinoinnissa. Myös ravitsemisalan (cate, puki) opiskelijoiden vaihto olisi mahdollista. Esment säätiö oli monessa mukana myös opiskelijoiden työnantaja, tässä voisi meilläkin olla tilaa erilaisille
innovaatioille.
 
 Ehdotamme, että haemme helmikuussa hankerahaa yhteistyön kehittämiselle. Kiitokset kaikille matkan mahdollistajille.

Maarit, Sinikka ja Marika




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti