Europe Today -hankkeen blogissa opiskelijat ja henkilöstö jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät viikosta kahteen viikkoon ja ne toteutetaan lukuvuosina 2018-2020. Projekti on Erasmus+ -ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyönkeskus CIMO.




keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Hannan päivä Göteborgissa

Päivä alkoi ihanalla aamiaisella Hotelli Spar:ssa. Siellä oli tarjolla todella monipuolisesti kaikkea; puuroa, leikkeleitä, myslejä, muroja, hedelmäsalaattia, tuoreita hedelmiä, riisipuuroa, jouluglögit, ohukaisia kermavaahdolla ja hillolla, munakasta, nakkeja, pekonia, keitettyjä kananmunia jne jne..

Suuntasimme kohti koulua. Puolessa välissä matkaa huomasimme, että ratikka jolla piti mennä koululle, ei kulje ollenkaan. Löysimme vaihtoehtoisen reitin, joka kylläkin kiersi jonkin verran. Sekin ratikkamatka pysähtyi kokonaan ihan keskustan liepeillä. Myöhästyimme noin 20 minuuttia koululta. Helena oli meitä vastassa, ja hän olikin jo kuullut liikennekaaoksesta. Myöhemmin päivällä aamuisen liikennekaaoksen syy selvisi; jostain autosta oli puhjennut rengas räjähdysmäisesti, eikä heti tiedetty, mikä räjähdyksen aiheutti. Tämän takia liikenne oli pysäytetty kokonaan.

Koulupäivä oli oikein kiva. Opiskelijat esivalmistelivat huomista asiakaslounasta varten ruokia.

Illalla olimme Volvo-museossa. Oli jos jonkin näköistä Volvoa vuosien varrelta. Matka museolle oli aika pitkä, joten olimme kaikki aika väsyneitä reissun jälkeen.

Pikku lepohetkiä ja syömisen jälkeen pelasimme  hotellin alakerrassa yhdessä biljardia ja pingistä. Oli oikein kiva päivä!

T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti